Skip to main content.

Правила за коментиране в блога

OUR WORLD, OUR RULES


ПРАВИЛА
Тъй като това е нашето лично пространство за свободна изява, правилата за поведение определяме ние.
Тук възнамеряваме да пишем за нещата от живота, които ни вълнуват и то по начин, който ни допада на нас. Всеки от нас изразява личното си мнение и то не обвързва никого – нито най-близките ни, нито нас един с друг, а още по-малко вас, като наши гости.

Вие сте свободни както да четете написаното, така и да не
 го четете.
Всеки има право на лично мнение и ние ценим вашето. Възможно е то да не е в съгласие с нашата гледна точка (дори и ние понякога спорим помежду си), затова сме готови да чуем и коментираме вашата гледна точка. Всяка градивна критика, мнение или забележка е добре дошла, но ако си мислите, че ще търпим голословни хули и нападки – не сте познали, по-добре изобщо не се захващайте.
По отношение на коментарите и това, което желаете да публикувате, ще бъдат прилагани следните допаднали ни ограничения:        

Свободни сме да правим всякакви промени във визията и съдържанието на блога, които могат да ни хрумнат, без да даваме обяснения, както и да променяме правилата, с които в момента се запознавате. Вие сте свободни да забелязвате промените, но не и да ги одобрявате или не. А ако ви се стори, че някъде не сме прави – върнете се на първото изречение, прочетете го бавно и внимателно няколко пъти, особено втората му част, и забравете за съмненията си.

Всички текстове и снимки, публикувани тук, освен когато изрично не е посочено друго, са лицензирани под Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs, което означава, че могат да бъдат копирани, разпространявани и показвани свободно, ако цитирате оригиналния автор и оригиналния източник, не могат да бъдат променяни или надграждани, не могат да бъдат използвани за комерсиални цели.

Ако решите да оставите коментар тук трябва да имате наум горния лиценз и да сте съгласни вашия текст да бъде третиран именно под този CC лиценз. Авторските права върху коментарите ви си остават ваши. За повече информация относно лицензите Creative Commons може да се обърнете към Creative Commons Bulgaria или да попитате чичко Google.