Skip to main content.
April 12th, 2019

Ден на мечтателите (`19)

Всички велики неща са се случили благодарение на някоя сбъдната мечта.

Колкото по-дръзка е била тази мечта, до толкова по-велики дела е извела мечтателя си.

Без дързост в мечтите, Космосът щеше да си остане химера.

Мечтите ни ни правят по-добри хора и професионалисти и са нашите най-добри приятели. Те са тук, дори когато на надеждата ѝ писне от нас и е готова да си тръгне, навъртат се наоколо денонощно и винаги са готови да ни вадят от лошото настроение.

Те са огънчето, което огрява пътя ни и ни топли отвътре. Ако не бяха мечтите ни и способността им да ни превземат, животът ни щеше да прилича на една безкрайна мрачна и студена зима, лишена от вълнения и емоции!

Способността ни да мечтаем е свързана със способността ни да разбираме. Включително себе си. Само ако имаш мечти, можеш винаги да оставаш верен на себе си!

Във всеки от нас дреме по един романтик, един изследовател, един екстремист и един мечтател. Днес е момента да пуснете поне двама от тях навън ?

Честит празник, мечтатели ?

Posted by LeeAnn in Мисли и чувства

No Comments »

This entry was posted on Friday, April 12th, 2019 at 06:30 and is filed under Мисли и чувства. You can follow any responses to this entry through the comments RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>