Skip to main content.
April 2nd, 2008

Подарък за всички от сърце

Има хора, които колкото и да ти говорят – пак нищо не казват. Лошото е, че и електричество не произвеждат, та поне енергийната ни система да подпомогнат. Това е преобладаващата част от хората, като на по-голямата част от тях дори и ребром да им кажеш „Млъкни!” пак няма да млъкнат.

Има хора, които и когато мълчат, казват повече от всеки друг. Но тях трябва да ги гледаш в очите, за да измъкваш думи от мимиките и емоциите им. На такива хора и като кажеш „Говори!” пак трудно говорят.

Най-обичам най-малобройната група от всички хора – тези, които като говорят казват нещо съществено. Малко са хората, които имат нещо да кажат и които си заслужава да бъдат чути! Такива хора трябва да бъдат накарани някак да говорят или поне да пишат!

Аз познавам такива хора и с огромна радост ви съобщавам, че един от тях получи като подарък за рождения си ден чисто нов БЛОГ! Подаръкът бе организиран и поднесен вчера с много чувство и шега от NeeAnn и Ему, като ча-а-ак по едно време момчетата разбраха сериозността на деянието си – това стана, когато осъзнаха, че това е подарък не само за Гери, а за всички нас – бъдещите й читатели!

Гери, желая ти сила, желая ти търпение, постоянство и вдъхновение!

Пожелавам си време да не пропускам нищо, написано от теб!

Гери, успех!

П.П.        Скъпи читатели, миналата година за първи път в живота си като подарък за рождения си ден получих стихотворение – Гери ми го написа!

Posted by LeeAnn in Мисли и чувства

7 Comments »

This entry was posted on Wednesday, April 2nd, 2008 at 11:07 and is filed under Мисли и чувства. You can follow any responses to this entry through the comments RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

7 Responses to “Подарък за всички от сърце”

 1. Ему says:

  Ааа, не е вярно, че чак по едно време сме разбрали, какво правим. Не случайно от доста време “мъчим” Гери да си направи блог. И подаръкът беше замислен преди 1-ви април, но не пречеше, да го съчетаем и с шегата, нали :).

  Поздрави Ему

 2. elichka says:

  Браво!!! на момчетата
  Честит рожден ден, Гери!
  Щастие и успехи! Време и муза за новото начинание 🙂

  Аз обещавам да се включа с коментари, когато имам време.

 3. LeeAnn says:

  Ему,
  имах предвид, че вие третирате блога на Гери като подарък за нея, а аз го третирам като подарък за мен ;), а това го разбрахте вчера 🙂

 4. Ему says:

  Ахам. Издаваш користните ни цели значи? Е, хубаво. Разкрити сме. Направихме го заради нас, теб, а и който друг намаже ;).

  Поздрави Ему

 5. Гери says:

  Има и хора, на които няма да им омръзне никога да ме радват от сърце, да ме дърпат да си изляза от черупката, да ме карат да произвеждам дъги като рева и се смея едновременно, и които толкова силно (и заразително) да вярват в мен!

  Благодаря ви! 🙂

  Много ви обичам! :****

  Choku-geri 😀

  П.П. @Emu
  … користни, значи! направо се чувствам като едно 2-в-едно! 😉

 6. asktisho says:

  С нетърпение очакваме да видим какво Гери ще направи с чисто новия си подарък….Ще я накара ли да проговори?

 7. LeeAnn says:

  О, да, Тишо, разчитай … (на мен 😉 )

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>