Skip to main content.
June 22nd, 2006

Трагикомедия или фарс – изберете сами

Дали е трагедия или комедия, все още е рано да се разбере, но за съжаление, историята с главно действащо лице КК “Труд” вече не прилича на леко сапунен сериал, а се превърна в гнусен фарс.

На 21 юни, в блогосферата плъзна новината, че ГДБОП по официално искане от страна на КК “Труд” е принудила Виктор да свали всички книги от сайта www.bezmonitor.com. Все още не са ясни всички подробности около случката, но в мен възникват следните прелюбопитни въпроси относно случката:

Имам и други въпроси, които ще запазя за друг път, когато ще съм в по-подходящо емоционално състояние, но много искам да чуя обясненията на Явор Колев конкретно за този случай? И си запазвам правото да му искам оставката — като вреден и опасен за обществото. А на хората от КК “Труд”, спретнали целият този фарс, обещавам, че в най-скоро време ще се заема с привеждането на личната ми библиотека, която не е никак малка, в цифров вид. Пък нека ги видя какво ще кажат в такъв случай.

Posted by NeeAnn in Абсурдизми

2 Comments »

This entry was posted on Thursday, June 22nd, 2006 at 21:49 and is filed under Абсурдизми. You can follow any responses to this entry through the comments RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Трагикомедия или фарс – изберете сами”

  1. turin says:

    И аз присъединявам гласа си към твоя в това питане. Не че вярвам, че някой ще погледне от високия си и овластен пиедестал надолу, към крещящите въпроси блогери. Но трябва да се говори за проблемите. Ако някой не чува говоренето, значи има свой си проблем с чуването.
    Не съм в състояние да напиша и аз нещо за това. Лични мои неща, смесени с отвращението от статуквото (ние си говорим, овластените си продължават) ме отдръпват сега.
    Но въпросите и аз ги задавам. И искам отговор. И чакам!

  2. Valery’s Mlog » ГАВРА says:

    […] LeeNeeAnn; […]

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>