Skip to main content.
August 16th, 2015

Добро утро … пак на мен :)


DSC00428

… тук задачата вече е с повишена трудност 🙂

Posted by LeeAnn as Облаци, Фотодневник at 6:06 AM EEST

4 Comments »

August 13th, 2015

HBD v6.0 …


hbd ...

Happy Birthday …

Posted by NeeAnn as Фотодневник at 2:00 AM EEST

2 Comments »

August 1st, 2015

mambo italiano …

Понеже вече ме обвиниха в цапане на така любимото място с непристойни изображения, в опит за изплакване на очите искам да ви раз(по)кажа за една популярна песен, написана по един доста любопитен начин, който обикновено се среща по филмите, през далечната вече 1954 г. във все още далечният Ню Йорк.

Всъщност, няма да ви разказвам нищо повече, а ще се опитам да ви покажа. И понеже съм решил да карам по ред на времената, първо ще ви заглавичкам с една версия на песента с участието на една емблематична не само за италианското кино актриса:

След това ще дойде редът на ремиксираната от Shaft версия на песента:

И накрая — една заигравка на един виетнамски образ със същата тази песен. Малко ми е странно, че точно виетнамец се е справил, но това е съвсем отделна тема, а и самата заигравка е сладурска.

Ако все пак песента ви е заразила с весело настроение, може да видите и останалите версии на съответните места в паяжината.

А защо все пак ви разказвам тази история? Просто е — защото тази песен е основната причина на възмущението на обитаващите наоколо пуфкави приказни принцеси 🙄

PS. Не се притеснявайте да търсите и с ключови думи mambo, limbo, jumbo etc. Може да останете изненадани от резултата 😆

Posted by NeeAnn as Абсурдизми at 3:55 PM EEST

3 Comments »