Skip to main content.
September 22nd, 2013

obscured by clouds 02 …


skyscape pano 2013

I was there — in my dreams 🙄

Posted by NeeAnn as Фотодневник at 2:03 PM EEST

No Comments »

September 12th, 2013

obscured by clouds 01 …


i'll be there someday ;)

i’ll be there someday 🙄

Posted by NeeAnn as Фотодневник at 11:45 PM EEST

1 Comment »

September 4th, 2013

Разковничета …

Движението е живот. Животът е енергия. В природата, всяко нещо, което не се развива – умира. Човек трябва да има цел, да се стреми към нещо, да се развива и да постига. Това са добре известни истини, отдавна осъзнати и от мен. Споделям ги с хората около себе си като опит и верую.

Наскоро обаче осъзнах, че разковничето не се крие само в движението, нито само в развиването и постигането. Живея динамично, движа се много (и в буквален, и в преносен смисъл), всеки ден уча по нещо ново и постигам нещо повече. Но някак рутината все пак успява да надделее и да превърне движението и постигането в изтощителна надпревара.

Тия дни имах късмета да открия разковниче в разнообразието – да се срещнеш с нови лица, да посрещнеш предизвикателство в нова плоскост или просто да обърнеш погледа си в друга посока!

Не ме разбирайте погрешно. Не съм привърженик на честата тотална промяна на курса или на свободното безцелно придвижване, но осъзнах, че за да можеш да следваш посоката и да бъдеш постоянен и последователен в това, което правиш и в това, в което си добър, трябва на определени здравословни интервали да се оглеждаш широко встрани и да си доставяш разнообразие. 🙂

Posted by LeeAnn as Мисли и чувства at 3:48 PM EEST

2 Comments »