Здравей, любопитни читателю!!!

Всички твърдят, че търпението се възнаграждава и се опитват да ме направят търпелива. Аз обаче смятам, че не търпението, а постоянството и последователността в действията се възнаграждават, защото ако търпеливо си седиш и нищо не правиш, за награда не може и дума да става. От друга страна, аз винаги съм твърдяла, че и любопитството трябва да се възнаграждава, защото то, до известна и то не малка степен, е в основата на еволюцията и прогреса.

В крайна сметка, хората, благодарение на любопитството, са открили, че кравата дава мляко, че червените домати са по-вкусни от зелените, че падащите ябълки са жертва на гравитацията, че бялата тигрова акула изпада в кома, като я обърнеш на гръб, че ... и т.н.

Щом си събрал смелост да щракнеш с мишката върху About, въпреки изричното напомняне, че там няма нищо, значи сме двамата най-любопитни хора на света. А любопитковците трябва да се поддържат ;-). Затова твоето любопитство ще бъде възнаградено.

Аз се казвам Даниела Соколова, приятелите ме наричат Дачи, а читателите LeeAnn. Имаш право на избор как точно да ме наричаш ;-)

Дачи е родена в далечната 1971 година, а LeeAnn се роди през януари 2006, след родилните мъки на НИки АНгелов, който пък, за да се съглася аз да пиша блог, се наложи да се прероди в NeeAnn и да пише и той в този блог.


Ники измисли моя псевдоним, аз измислих неговия. Заедно измислихме нашия.

Любопитството трябва да се възнаграждава.


Любопитни ми читателю, мини през блога и ако там няма отговори на въпросите ти, напиши ми писмо и любопитството ти ще бъде възнаградено.


Приятно четене!